Kokëfortësia, mungesa e veprimeve dhe e vendimeve të mençura, e ka thelluar izolimin e Kosovës dhe ka prishur në mënyrë të ndjeshme raportet tona speciale me SHBA-në. Mbetja në fuqi e tarifës është pengesë serioze dhe e pamundëson bashkëpunimin strategjik dhe investimet e reja të fuqishme amerikane në Kosovë.

Udhëzim i IKSHPK-së

Udhëzim i IKSHPK-së

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës ka bërë të ditur për të gjithë personat që kanë qëndruar në një shtet ku është i përhapur koronavirusi i ri (Covid-19),  se duhet të kontrollojnë gjendje shëndetësore gjatë 14 ditëve në vijim pas kthimit nga udhëtimit.

1. Para tre muajve isha në ndërrimin e komandës së KFOR-it ku Gjeneral Michele Risi mori komandën. Sot e mirëprita në Kryeministri. E kam thenë atëherë, e them tash dhe do të them përherë se prania e NATO-s në Kosovë është e pazëvendësueshme gjersa rajoni është ende jostabil dhe përderisa përballemi me një shtet që ka pretendime territoriale ndaj nesh.