Colors: Yellow Color

15 tetori është caktuar nga Organizata Botërore e Shëndetësisë si Dita Ndërkombëtare e Ecjes

Qëllimi i kësaj dite është ngritja e vetëdijes së institucioneve dhe qytetarëve mbi rëndësinë që ka natyra, respektivisht ambienti, si dhe promovimi i vendeve turistike në funksion të zhvillimit të turizmit malor.

Martesa mes Lady Dianës dhe princit Charles të Anglisë, ishte një nga më përralloret, ndonëse çifti nuk jetoi gjatë të lumtur dhe të gëzuar.

Fustani i saj bëri shumë femra që të ëndërronin, por edhe buqeta spektakolare, një kompozim lulesh rreth 60 centimetra i gjatë, i cili peshonte thuajse dy kilogramë.

Flash Lajme