Colors: Yellow Color

Të imitosh diellin dhe yjet nuk është e lehtë. Megjithatë një projekt ndërkombëtar po provon që të prodhojë energjinë diellore nga shkrirja bërthamore.

Tashmë godina që do të “strehojë” reaktorin eksperimental është kompletuar.

Flash Lajme