Të paktë janë njerëzit që nuk duan të udhëtojnë.

Veçanërisht ne shqiptarëve nuk na ka dalë ende kompleksi shumëvjeçar i izolimit dhe nuk lemë rast pa shfrytëzuar nëse bëhet fjalë për të ikur sadopak nga shtëpia.

Por… udhëtimet kushtojnë. Sidomos nga Rinasi.

Aeroporti ynë ka çmime nga më të çmendurat në Europë dhe për të arritur në destinacion shpesh duhet të presësh dy ose tre bileta me tranzit, pasi mungojnë linjat direkte.

Për shaka, rrjeti gjithsesi e ka gjetur një “zgjidhje” për ata që duan të udhëtojnë, por nuk kanë para.

Shiheni në foton më poshtë.

Të paktën mund të gënjeni në rrjete sociale.

Aty gënjejnë nga pak të gjithë, apo jo?

d.a. / dita

Flash Lajme