Një grua u paraqit në spital së fundmi duke u ankuar për dhimbje pasi gëlltiti aksidentalisht një fije kashte, të paktën, kjo është historia që ajo u tregoi mjekëve.

Megjithatë, kur ekipi mjekësor shkoi për të punuar tek pacientja, e quajtur vetëm Lu, ata zbuluan se padyshim nuk flitej për një fije kashte.

Ka gjëra dhe situata që një person inteligjent, me mendje të hapur dhe gjithmonë të stimuluar, me të vërtetë ka vështirësi për t’i pranuar dhe toleruar. Injorimi, mungesa e sinqeritetit dhe mungesa e transparencës janë disa nga këto: le të shohim së bashku 6 gjërat që thjesht duken të papranueshme për ata që janë njerëz inteligjentë.

Flash Lajme