Një leopard i lënë zemërthyer pasi u nda nga ish kujdestari i kopshtit zoologjik i tij tani është edhe një herë për bukuri, pasi shoku i tij më i mirë vendosi të ndante shtëpinë e tij me të.Alexander Volkov, 30 vjeç, zhvendosi një leopard tre vjeçar të quajtur Cezar në shtëpinë e tij, pasi la punën e tij në kopshtin zoologjik në Penza, në Rusinë qendrore.Cezari, u mbajt nga Aleksandri për rreth një vit, dhe humbi shokun e tij më të mirë kur ai vetë u transferua me punën diku tjetër.

Flash Lajme