Lajme

Colors: Purple Color

Krimet Ekonomike kanë arrestuar ish-kryetarin e Kaçanikut Xhabir Zharkun, për keqpërdorim të detyrës zyrtare.

Departamenti i Krimeve Ekonomike në Ferizaj dje ka zhvilluar një operacion shumë të suksesshëm i cili ka rezultuar me arrestimin e ish kryetarit të Komunës së Kaçanikut, raporton Koha Ditore.

Deri në 7 mijë euro gjobë për keqpërdorim me mjetet piroteknike

Deri në 7 mijë euro gjobë për keqpërdorim me mjetet piroteknike

Jemi në prag të festave të fund të vitit dhe përveç zbukurimit të shesheve të qyteteve, këto festa karakterizohen edhe me përdorimin e mjeteve piroteknike.

Flash Lajme