Shqipëri

Colors: Purple Color

Janë publikuar pamjet nga operacioni “Mezhgorani”, ku u arrestuan 53 persona mes tyre dhe Henri Çili. Policia njofton se duke aplikuar metodat speciale të hetimit u bë e mundur të dokumentohej aktiviteti kriminal për veprat penale “Prodhimi dhe shitja e narkotikëve”, “Ushtrimi i ndikimit të paligjshëm ndaj personave që ushtrojnë funksione publike”, ‘’Falsifikimi i dokumenteve dhe kartëmonedhave”, “Mbajtja pa leje e armëve të zjarrit dhe lëndëve plasëse”, “Organizimi i lotarive të palejuara”, “Pastrimi i produkteve të veprës penale apo veprimtarisë kriminale”, “Fshehja e të ardhurave”, “Mashtrimi”, Moskallëzimi i krimit”, “Përkrahja e autorit të krimit”, “Shpërdorim detyre”.

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All