Maqedoni

Colors: Purple Color

Gjatë ditës së djeshme diku rreth orës 19:15 minuta në afërsi të fshatit Jazhincë, zyrtarë policorë kanë privuar nga liria S.M. 28 vjeç dhe S.V. 21 vjeç, që të dy shtetas të Republikë së Kosovës, të cilët në mënyrë ilegale kanë kaluar kufirin në mes Republikë së Kosovës dhe Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Flash Lajme