Maqedoni

Colors: Purple Color

Edhe pse ka edhe 5 muaj deri te mbajtja e zgjedhjeve, partitë politike kanë filluar të masin pulsin për mundësinë për koalicione parazgjedhore. Tashmë spekulohet se në këto zgjedhje LSDM do të bëjë koalicion parazgjedhor me Alternativën e Afrim Gashit, ndërsa sipas informacioneve jozyrtare mësuam se Alternativa kërkon 4 ulëse të sigurta për deputet.

Vendkalimi kufitar Bellanoc-Stançiç do të hapet më 28 nëntor të këtij viti. Agjencia e lajmeve INA mëson autoritet e Maqedonisë janë duke u bërë gati për ceremoninë e hapjes ku do të ketë delegacione edhe nga Republika e Kosovës.Vendaklimi Bellanoc – Staniçiq do lidh Maqedoninë dhe Kosovën, ndërkohë do i jap një inpakt të ri raporteve ndërmjet Likovës dhe Gjilanit, duke shkurtuar rrugën për komunikimin e banorëve të kësaj ane për më shumë se 60 km.

Flash Lajme