Maqedoni

Colors: Purple Color

Po paralajmërohet se është gati hapja e pikës kufitare Bellanoc – Stançiq, por akoma nuk ka një datë të saktë se kur do të ndodhë kjo. Ditëve të fundit janë shtuar paralajmërimet e zyrtarëve shqiptarë të Qeverisë së Maqedonisë, por edhe nga autoritetet komunale të Likovës.

Për përfundim të punimeve ndërtimore në autostradën Kërçovë-Ohër, e cila është pjesë e Korridorit 8, do të merret hua prej 180 milionë dollarëve. Propozimi për miratim të garancisë shtetërore për kredinë e re, kaloi në Komisionin për Financim dhe Buxhet, kurse me procedurë të shkurtuar kalon edhe në seancë parlamentare.

Flash Lajme