Maqedoni

Colors: Purple Color

Sekretari i Përgjithshëm i partisë “Alternativa”, Skender Rexhepi-Zejd, prêt që bashkëpunimi mes “Alternativës” dhe “Aleancës për Shqiptarët” të finalizohet në fillim të dhjetorit, shkruan gazeta LAJM. Ai paralajmëron se përpjekjet për bashkëpunim dhe takimet mes përfaqësuesve të dy partive do të intensifikohen.

Në katër vitet e fundit të veprimtarisë së saj, Rilindja Demokratike Kombëtare kaloi nëpër turbulenca të papara të veprimtarisë së saj, që nga ekzistenca e saj në vitin 2011. Historia është dëshmitare se subjektet tjera politike që janë ballafaquar me turbulenca dhe goditje të kësaj natyre, nuk kanë mund ti shpëtojnë eliminimit të tërrësishëm nga skena politike.

Flash Lajme