Maqedoni

Colors: Purple Color

Pronarët e portaleve paralajmërojnë në atë se gjatë kësaj periudhe në prag të zgjedhjeve parlamentare, qëllimisht hapen portale të reja që të “përfitojnë” para shtetërore, ose të bëhen zëra partiak të partive që do të marrin pjesë në zgjedhje, dhe për këtë të paguhen me para nga xhepi i qytetarëve.

Flash Lajme