Maqedoni

Colors: Purple Color

Në kuader të vizitës zyrtare në Bruksel, një delegacion i Aleancës për Shqiptarët i përbërë nga Sekretari i Përgjithshëm, Arben Taravari, dhe udhëheqësi i Departamentit për Euro-Integrime, Arben Fetai, zhvilluan sot një takim me Deputetët evropianë Knut Fleckenstein, Kukan dhe Ivo Vajgl, njofton Aleanca për Shqiptarët, transmeton Portalb.mk.

Flash Lajme