Mali i Zi

Colors: Purple Color

Kryetari i Klubit të Këshilltarëve të Lëvizjes Qytetare URA Omer Bajraktari i dërgoi kërkesë kolegëve të tij për mbajtjen e mbledhjes urgjente të Kuvendit të Komunës së Ulqinit.

“Meqenëse tashmë është konfirmuar lajmi se karantina do të jetë e vendosur në Zogaj e që ka zgjuar kundërshtime nga ana e qytetareve  te komunës tone, mendoj dhe propozoje qe është e udhës të mbajmë një mbledhje në një afat sa më të shkurtër në lidhje me këtë çështje në të cilën do të dakordohemi per mbledhje urgjente të KK Ulqin në lidhje me kete pike”, tha Bajraktari.

Njoftojmë të gjith gjuetarët e komunës tonë që në baz të ligjit të gjuetisë të Malit të Zi, sezoni i gjuetisë 2019/20 ka përfunduar për të gjitha llojet e egërsirave.

Nga data 23.02.2020 jemi në sezonin e mbyllur të gjuetisë dhe i lusim të gjith gjuetarët që të respektojnë sezonin e mbyllur të gjuetisë.

Probabiliteti që koronavirusi të vijë në Mal të Zi po rritet përkundër masave të cilat zbatohen, njoftoi ministri i shëndetësisë Kenan Hrapoviq në konferencën për gazetarë të Trupit Kombëtar të Koordinimit për Sëmundje Infektive.

Në fund të javës së kaluar delegacioni i Shkollës Fillore “Vëllazërim Bashkim” i udhëhequr nga drejtori Miodrag Androviq vizitoi Shkollën nëntëvjeçare “E RE” në Durrës.

Me këtë rast u dhurua ndihma me vlerë 1.315 euro e grumbulluar në Bazarin e Vitit të Ri, pastaj pikturat e nxënësve të kësaj shkolle fillore, monografia e Ulqinit dhe u grumbulluan mjetet shkollore.

Flash Lajme

Më të lexuarat