Flokët bien më shumë në vjeshtë dhe kjo është shumë e vërtetë e deri diku normale.Megjithatë kjo nuk do të thotë që kjo eksperiencë është e këndshme apo se nuk duhet të bëni asgjë për ta ndalur.Në këtë kohë flokët bien me intensitet të lartë.Në këta muaj bien 50-70 fije floku çdo ditë si një proces tërësisht fiziologjik.Nëse edhe ju jeni në grupin e persona që vuani, sidomos në muajt Tetor dhe Nëntor,  ka një zgjidhje.Ekspertët  rendisin disa vitamina të cilat ndihmojnë në parandalimin e rënies së flokëve.Ndiqni këshillat mëposhtë që të shpëtoni menjëherë nga ky problem.

Ndoshta nuk e keni ditur por karrotat janë nga zgjidhjet më të mira natyrale kundër anemisë.
Kjo perime është e pazëvendësueshme për shëndetin e mirë të organizmit.

Lëngu ditor i karotës në sasinë prej 100 -150 ml është ilaç efikas te personat që vuajnë nga anemia.

Flash Lajme