Kur flasim për Xhani Shqerrën, e lidhim atë me rolin e moderatorit të përkushtuar, ku e shohim gjithmonë te “BelMondo”. Por, ai është më shumë se kaq. 10 vite më  parë ai e ka nisur karrierën si këngëtar dhe pasi spikati për oratorinë, imazhin e kuruar dhe vlerësimin ndaj ekranit, shumë shpejt emri i Xhanit do të lidhej ngushtë me moderimin.

Bukuroshja kosovare Agnesa Vuthaj vazhdimisht ka postuar disa fotografi ku shihet se është në xhirime të një filmi. Ajo është parë në Los Angeles këto ditë

Ajo është parë duke xhiruar në filmin që ka titull pune “Mission – I’m Standing With You”.

Flash Lajme