Edhe pse Eva është treguar hermetike mbi jetën e saj private, mediat rozë gjithmonë e kanë vendosur në qendër të vëmendjes.

Ndahen, rikthehen, janë bashkë. Është luajtur shpesh me terma të tillë, por moderatorja ka vendosur ti japë fund njëherë e mirë këtyre aludimeve.

Në llogarinë e saj në Facebook, moderatorja ka publikuar statusin ‘Në një marrëdhënie’.

Dhe me siguri fatlumi është Genari. Kjo duke marrë shkas nga një intervistë e fundit e Evës, e cila deklaroi se beson vetë në dashurinë e parë.

Screenshot_5-4.png


Flash Lajme