Kompania japoneze e prodhimit të makinave, Toyota do të tërheqë rreth 3,4 milionë automjete në të gjithë botën për mosfunksionim të airbag-ut.
“Tërheqja nga tregu e makinave, duke përfshirë 2,9 milionë automjete në SHBA, përfshin modele si Corolla, Corolla Matrix, Avalon dhe Avalon HV’’, deklaroi Toyota, por këtë herë, sipas saj, ‘asnjë makinë nuk do të tërhiqet nga Japonia dhe Evropa’.

Ekspertët ë telefonave të zgjuar na treguan një mënyrë se si të ruajmë kohëzgjatjen e baterisë.

Java e madhe e ruajtjes së energjisë në telefonin tuaj erdhi dhe për ti ndihmuar përdoruesve të telefonave të zgjuar që perballen me vështirësit e sajë, ne kemi për ju këshilla që ju dihmojnë rreth kësaj situate, raporton “Daily Star”, transmeton lajmi.net.

Problem i madh për kompaninë japoneze, Toyota.
Kompania japoneze Toyota tërheq 3,4 milionë automjete për probleme me airbag-un.
Toyota do të tërheqë rreth 3,4 milionë automjete në të gjithë botën për shkak të mosfunksionimt të airbag-ut, transmeton Kosova Press.

Subaru nuk është përfundimisht e vetmja kompani që kërkon të devijojë të gjitha burimet e saj tek automjetet elektrike.

Kompania japoneze ka vetëm disa automjete të elektrizuar në shitje globalisht deri më tani, duke përfshirë Crosstrek Hybrid për tregun amerikan si dhe Forester e-Boxer në Evropë, por Subaru është duke përgatitur një plan agresiv për dy dekadat e ardhshme.

Flash Lajme