Partneriteti i ri quhet App Defense Alliance, dhe pritet të mbrojë mbi 2.5 miliardë pajisje që funksionojnë duke përdorur sistemin operativ Android.
Numri i madh i platformave e bën atë tërheqës për sulmuesit, të cilët përpiqen të hedhin aplikacione me malware ose me kod sekret për përdoruesit, transmeton lajmi.net.

Flash Lajme