Gjatë 2018-ës për një moment Apple kaloi vlerën e tregu 1 trilion dollarë dhe bonusi i Cook shkoi në 12 milion dollarë.

Me dy javë nga viti i ri, shumica e CEO-ve kanë fituar shumë më tepër sesa pjesa më e madhe e punonjësve mesatarë.

Samsung zbuloi televizionin 219-inç Micro LED TV, i quajtur “The Wall”, në shfaqjen e Consumer Electronics 2019 në Las Vegas këtë javë.
Ky televizion përdor energji më pak se televizorët e tanishëm, por krijon një imazh më të ndritur, transmeton lajmi.net.

Flash Lajme