Karikimi i baterive të veturave elektrike janë duke krijuar një mal me mbeturina, që mund të shkaktojë krizë në ndotje globale, sipas disa shkencëtarëve.
Makinat elektrike janë përshëndetur si një nga teknologjitë kryesore për luftën kundër ndryshimit klimatik, por një studim pretendon se një teknologji e tillë po bën të kundërtën, njofton Daily Mail, transmeton lajmi.net.

Fitimi operativ i kompanisë Toyota Motors u rrit me 14,4 %, pra në 662,4 miliardë jen (6,1 miliardë dollarë) nga viti në vit në periudhën korrik-shtator për shkak të shitjeve të shumta në Japoni dhe Amerikën e Veriut, deklaroi kompania.

Flash Lajme