Është një ndër konzolat më të pritura e lojërave, dhe tani Sony ka zbuluar se PlayStation 5 po “ndërtohet sipas planit”.
Duke folur gjatë konferencës financiare të Sony, Hiroki Totoki, shef ekzektuvi në Sony, tha se “zhvillimi i PS5 po shkon sipas planit dhe ne besojmë se zhvillimi i titujve të lojërave nga partnerët tanë të zhvillimit të softuerit po përparon pa probleme”.

Flash Lajme