Makina e re supersport është gjithashtu modeli i parë i prodhimit në historinë e një kompanie pa çati dhe pa dritare që mund të drejtohet në rrugët publike.
McLaren prezantoi modelin Elva, i cili u takon automjeteve nga grupi i makinave sportive ultra të prodhuesit britanik.

Gjiganti i teknologjisë Google është duke eksperimentuar me një simbol të ri që duhet të shënojë vendet me ngarkim të ngadaltë në shfletuesin Chrome.
Postimi në blog i ekipit Chrome shpjegon se në të ardhmen shfletuesi do të jetë në gjendje të identifikojë faqet që ngarkohen shpejt ose ngadalë për përdoruesit dhe t’i shënojnë ato me etiketa të qarta.

Kia ka publikuar skicën e re të dizajnit të gjeneratës së ardhme të limuzinës Optima.
Fotografia e re konfirmon që Kia Optima, e cila do të prezantohet në Korenë e Jugut (ku mban etiketën K5) në dhjetor, do të ketë një pamje shumë më moderne dhe më sportive sesa gjenerata e tanishme, transmeton lajmi.net.

Facebook ka nisur një sistem të ri pagese të quajtur në Facebook Pay.
Do të jetë në dispozicion përmes Facebook, Messenger, Instagram dhe WhatsApp dhe është krijuar për të mundësuar pagesa në aplikacionet e njohura në pronësi të Facebook.

Flash Lajme