Apple po paralajmëron pronarët e iPhone dhe iPad më të vjetër se nëse nuk i bëjnë “update” pajisjeve të tyre në versionin më të fundit iOS brenda të dielës, ata nuk do të jenë në gjendje të lidhen me internetin.Produktet iPhone dhe iPad nga 2012 dhe më herët do të kenë nevojë për “update” para mesnatës më 3 nëntor, në mënyrë që të ruajnë vendndodhjen e saktë GPS dhe të vazhdoni të përdorni App Store, iCloud, email dhe shfletim në internet, sipas Apple.

Është një ndër konzolat më të pritura e lojërave, dhe tani Sony ka zbuluar se PlayStation 5 po “ndërtohet sipas planit”.
Duke folur gjatë konferencës financiare të Sony, Hiroki Totoki, shef ekzektuvi në Sony, tha se “zhvillimi i PS5 po shkon sipas planit dhe ne besojmë se zhvillimi i titujve të lojërave nga partnerët tanë të zhvillimit të softuerit po përparon pa probleme”.

Flash Lajme